Με δώρα και ευχές ξεκίνησαν για το 2017 οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας. Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Πολιτισμικό Κέντρο του Παλ. Φάληρου ΦΛΟΙΣΒΟΣ και με εορταστική ατμόσφαιρα κόπηκε η βασιλόπιτα του Συνδέσμου Κατοίκων Παλ. Φαλήρου ‘Ο ΦΑΛΗΡΟΣ’.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Σύνδεσμο, ο Δήμαρχος της πόλης μας κος. Διονύσης Χατζιδάκης χαιρέτησε την εορταστική εκδήλωση και έκοψε μαζί με το πρόεδρο του Συνδέσμου κο. Αδαμάντιο Βασιλάκη τη βασιλόπιτα, παρουσία της βουλευτή κας. Βούλτεψη. Στη μέση της εκδήλωσης παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κος Κωστής Χατζιδάκης. Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με τη παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι κος. Δούμας, κος Γουλιέλμος και κος. Κορόμηλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Ασημακόπουλος, κος Καραμαρούδης, κος Πιτούλης και κα. Φακιολά, ο τέως Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου κος Βλαχόπουλος και ο κος Κονταρίνης από το Βήμα OnLine.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους του συλλόγου ΑΘΗΝΑ κα. Καφούρου, του συλλόγου ΕΝ.Ε.Ο.Ν κα. Ζούπα, του συλλόγου ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κον Καλλιαμπέτσο, της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ κας Μαρουλίδου, του ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ κα. Βλαχοπούλου και του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ κα. Κολυβά.

Με την ευγενική χορηγία του Κέντρου Μουσικής Έρευνας και Εκπαίδευσης ο τενόρος κος Γιώργος Στάμνος και Σεναρελης η πιανίστα κα. Γεωργία Καπώνη μας ταξίδεψαν με μελωδίες κλασικής μουσικής. Η έκπληξη όμως της βραδιάς ανήκει στον μικρό Νικόλα Σεναρέλη που παίζοντας υπέροχα στο πιάνο τη μουσική του Interstellar μας γέμισε προσδοκίες για τους ταλαντούχους νέους της πόλης μας.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που παρευρέθηκαν και συνέβαλαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση, το κοσμηματοπωλείο της Ράνιας ΚΑΚΑΡΗ για την ευγενική χορηγία ενός από τα δώρα της κλήρωσης καθώς επίσης και τους χορηγούς όπως το ζαχαροπλαστείο DIVAN, το super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, τους φούρνους ΒΕΝΕΤΗ, το ζαχαροπλαστείο PASSARELLA και το αρτοζαχαροπλαστείο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που βοήθησαν με τις υπέροχες γευστικές τους επιλογές την υλοποίηση ενός υπέροχου μπουφέ στη λήξη της εκδήλωσης.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ σας Εύχεται Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Κύλιση στην Αρχή
faliros.gr designed by efuture.gr
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account