Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση κοπής τη βασιλόπιτας του Συνδέσμου κατοίκων Παλ. Φαλήρου “O ΦΑΛΗΡΟΣ”στη γεμάτη από μέλη και φίλους του Συνδέσμου, αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου “ΦΛΟΙΣΒΟΣ”.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Σύνδεσμο, ο Δήμαρχος της πόλης κος. Διονύσης Χατζιδάκης χαιρέτησε την εορταστική εκδήλωση και έκοψε μαζί με το πρόεδρο του Συνδέσμου κο. Αδαμάντιο Βασιλάκη τη βασιλόπιτα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι αντιδήμαρχοι κος. Γιάννης Φωστηρόπουλος, κος Γιώργος Ασημακόπουλος και κα. Βίκυ Ανδρικοπούλου. Συμμετείχαν επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Ανδρέας Δούμας, ο κος Αλέξανδρος Κορόμηλος, η κα. Ελένη Ράπτη, ο κος Γιώργος Βασιλείου, ο κος Δημήτρης Πιτούλης, η πρώην δημοτική σύμβουλος κα. Χαρά Γιαννοπούλου και ο κος Νίκος Γιαννιός πρών αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΔΑΚ.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και τίμησαν με τη παρουσία τους και οι τοπικοί σύλλογοι του Δήμου με τους εκπροσώπους τους, όπως η κα. Μαρία Καφούρου από την “ΑΘΗΝΑ”, η κα. Λίτσα Ζούπα από την “ΕΝ.Ε.Ο.Ν”, ο κος Γιώργος Καλλιαμπέτσος από την “ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”, η κα. Λίτσα Κολυβά από τον “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ”, ο κος Μάνος Βατσινάς του αθλητικού συλλόγου “ΔΑΦΝΗ Παλ. Φαλήρου”, η κα. Ελένη Μιχοπούλου του Γυμναστικού Συλλόγου “Η ΑΡΜΟΝΙΑ” και η κα. Μπαρούνη από την ” Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Παλ. Φαλήρου”.

To πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με την θεατρική ομάδα “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ”. Πέντε υπέροχοι καλλιτέχνες μέλη της θεατρικής ομάδας, δραματοποιήσανε και παρουσιάσανε με εξαίρετο τρόπο 4 παλιές ιστορίες από το Παλ. Φάληρο, γραμμένες από τον κο. Βασίλη Χατζηκωνσταντίνου – Πρόεδρο του Αρχείου Ιστορίας του Παλ. Φαλήρου. Στη συνέχεια και με την ευγενική συμμετοχή της Νεανικής Ορχήστρας του Παλ. Φαλήρου υπό τη δ/νση της Βάλιας Πάνου, οι νέοι ταξίδεψαν το ακροατήριο με μελωδίες ξένης μουσικής καθώς επίσης η κα. Μαίρη Αντωνιόζα τραγούδησε ελληνικές μελωδίες παλαιών Ελλήνων συνθετών. Η βραδιά έκλεισε με το υπέροχο μουσικό ντουέτο του Γιώργου Δράκου και της Βασιλικής Συρογιάννη που διασκεύασαν και τραγούδησαν με υπέροχο σε εκτέλεση ρυθμό swing, παλιές ελληνικές μουσικές επιτυχίες.

Ο Σύνδεσμος ευχαρίστησε όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση και συνέβαλαν στην υλοποίηση της με τη χορηγία δώρων, όπως το εστιατόριο MINA, το café bar MENI’S, το ζαχαροπλαστείο PASSARELLA, το super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, τους φούρνους HONEY & BREAD, τα κομμωτήρια HAIR STUDIO IMAGE και NIKOS AVG CUT & RUN, τα καταστήματα ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ, ΓΡΙΦΟΣ και ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ και τέλος τις εταιρίες TECHNOKIDS-EFUTURE και UNILIFE.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ σας Εύχεται Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Κύλιση στην Αρχή
faliros.gr designed by efuture.gr
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account