Γίνε και εσύ μέλος και απόκτησε προνόμια!

Η κάρτα του Συνδέσμου FalirosCard παρέχεται δωρεάν σε όλα ανεξαρτήτως τα μέλη. Ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε η κάρτα μέλους είναι η πιο αποτελεσματική οργάνωση των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας μέσα από έναν σύγχρονο κι ευέλικτο ηλεκτρονικό τρόπο καθώς και η στενότερη επαφή μεταξύ των μελών. Η εμπιστοσύνη στις δράσεις του Συνδέσμου, η αναγνώριση της προσπάθειάς για άψογη εξυπηρέτηση, η εμπειρία, η οργάνωση και η τεχνογνωσία μας οδήγησαν το 2017 να προσδώσουμε στην κάρτα μέλους ένα προνομιακό χαρακτήρα…..

Τώρα ο Σύνδεσμός μας καινοτομεί …

ενθαρρύνοντας την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας!

Από την 1η Ιουνίου 2017 η υπάρχουσα κάρτα μέλους αντικαθίσταται από τη Νέα κάρτα FalirosCard που έχει διάρκεια ισχύος ένα (1) έτος. Η κάρτα μέλους ΔΕΝ είναι πιστωτική ούτε χρεωστική, αλλά με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ‘FalirosCard’ θα μπορείτε να λάβετε έκπτωση επί των προϊόντων ή των υπηρεσιών ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Δήμου - μέλη του Συνδέσμου. Ο εκπτωτικός χαρακτήρας της κάρτας μέλους FalirosCard δημιουργήθηκε με τη συνδρομή συμβεβλημένων τοπικών επιχειρήσεων και παρέχεται στα μέλη του Συνδέσμου εφόσον γίνει επίδειξη της κάρτας η οποία πρέπει να είναι σε ισχύ (πληρωμή συνδρομής για το τρέχον έτος). Η ενημέρωση για τους όρους χρήσης της κάρτας μέλους, τις παροχές-προνόμια και τις τοπικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθώς και για το χρόνο που ισχύουν οι προσφορές-προνόμια γίνεται μέσα από ειδική σηματοδότηση στην επιχείρηση και στον ιστότοπο www.faliros.gr

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να προβάλουν μέσω φωτογραφιών ή video τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς και να παρουσιάζουν τις εκπτώσεις και τις προσφορές που παρέχουν στα μέλη μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι υποστηρίζοντας τα καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής μας συμμετέχουμε

ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της τοπικής μας αγοράς.!!!

 

  1. Πως παραλαμβάνω τη νέα κάρτα μέλους FalirosCard ;

Για να παραλάβετε τη νέα κάρτα μέλους:

  • Για τα νέα μέλη:

Θα πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπο www.faliros.gr και να επιλέξετε ‘Κάνε Τώρα Εγγραφή’ πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο. Στη συνέχεια αφού συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα Αίτησης θα πρέπει να προβείτε στη πληρωμή της εγγραφής και της συνδρομής για το έτος 2017.

  • Για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη:

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε στα κάτωθι τηλέφωνα επικοινωνίας με τα μέλη του ΔΣ ως κάτωθι και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον στη παραλαβή της νέας κάρτας μέλους. Στη συνέχεια να προβείτε στη πληρωμή συνδρομής για το έτος 2017 (ισχύει για τα μέλη που δεν είναι ταμειακώς εντάξει– δεν έχει πληρωθεί η συνδρομή στο Σύνδεσμο για το έτος 2017).

 

  1. Πως κάνω χρήση της κάρτας FalirosCard;

Η χρήση της εκπτωτικής κάρτας «FalirosCard» είναι απλή.

Βρίσκετε τις προσφορές για το προϊόν ή την παροχή υπηρεσιών που σας ενδιαφέρει, μέσω της ιστοσελίδας μας, (www.faliros.gr) στο κοντινότερο σε σας σημείο ή όπου αλλού θέλετε. Όταν επισκεφτείτε τη συνεργαζόμενη επιχείρηση πρέπει να επιδείξετε απλά την κάρτα σας για να έχετε την ανάλογη έκπτωση. Ιδιαίτερα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η κάρτα θα πρέπει να επιδεικνύεται κατά την παραγγελία των ειδών.

H ενημέρωσή σας για την ένταξη νέων επιχειρήσεων και καταστημάτων της τοπικής αγοράς γίνεται μέσω ηλεκτρονικών μέσων (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, SMS) αλλά και με έγγραφη επιστολή ενημέρωσης στη δηλωθείσα διεύθυνση επικοινωνίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με όλα τα μέλη του ΔΣ με σκοπό να σας παρέχουν συμβουλές για την καλύτερη δυνατή χρήση της κάρτας μας αλλά και τις παροχές που μπορείτε να έχετε από όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

 

  1. Ποιο είναι το κόστος για να αποκτήσω την εκπτωτική κάρτα faliroscard;

Η εκπτωτική κάρτα «faliroscard» παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλα ανεξαρτήτως τα μέλη του «Συνδέσμου Κατοίκων Παλαιού Φαλήρου» με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Σύνδεσμος για τα ενεργά μέλη του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ.:

Νίκος Ξύδης (2109851174), Δήμητρα Μπέντια (6975025077) και Μαρία Ζάγκα (6957087951)

 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στις δράσεις του Συνδέσμου μας και ευελπιστούμε ότι θα στηρίξετε την προσπάθεια μας για αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή και ανάδειξη της πόλης μας.

Αίτηση Εγγραφής Μέλους

Εάν επιθυμείς να γίνεις μέλος του Συνδέσμου Κατοίκων Παλαιού Φαλήρου συμπλήρωσε τώρα τη φόρμα εγγραφής μέλους.

Κάνε Τώρα Εγγραφή

Κύλιση στην Αρχή
faliros.gr designed by efuture.gr
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account