To cafe-βιβλιοπωλείο άνοιξε στην ‘’γειτονιά μας’’ το Δεκέμβρη του 2013 και όλοι το επισκεφτήκαμε με ‘’περιέργεια’’ για να καταλάβουμε τι είναι περισσότερο café ή βιβλιοπωλείο ?

Σήμερα πια γνωρίζουμε ότι είναι μια αίθουσα που συνδυάζει το μεράκι των δημιουργών του για διάβασμα πίνοντας ‘’σωστό ‘’ καφέ. Μια πολύ ήσυχη γωνιά του Παλαιού Φαλήρου φιλοξενεί τις παρέες της περιοχής μας και με το ήρεμο περιβάλλον του και την διακριτική και προσεγμένη μουσική του χαρίζει στιγμές ‘’σκέψης και περισυλλογής’’ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Διακεκριμένοι λογοτέχνες και άνθρωποι της Τέχνης το προτιμούν για να κάνουν τις παρουσιάσεις τους στο κοινό διοργανώνοντας ‘’βραδείες τέχνης’’ και ‘’events’’.

Σας προτείνουμε το BOOKTALKS για να ξεκινήσετε με πρωινό καφέ και να καταλήξετε το βραδύ σας για καλό βιβλίο ή καλή κουβέντα σε ήρεμο και πολιτισμένο περιβάλλον.

 • Λιανικό Εμπόριο

  ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

  Η Κατερίνα Κλήμη ξεκίνησε σαν ηθοποιός δίπλα στον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου.Η αγάπη της για το καλλιτεχνικό μακιγιάζ, η γνώση και η εμπειρία της γύρω από τον κόσμο της ομορφιάς του γυναικείου φύλου

 • Eκπαίδευση

  Ο εκπαιδευτικός όμιλος eFUTURE αποτελεί ένα πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο Πληροφορικής και Ρομποτικής Τεχνολογίας, λειτουργεί από το 1995 και βρίσκεται πάντα στην πρωτοπορία των εξελίξεων προσφέροντας συνεχώς νέα εκπαιδευτικά προγράμματα.

 • Aσφάλειες

  ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ

  Ο Νίκος Πιπέρης με την ‘’υπομονή’’ και την διεισδυτικότητα που τον διακρίνει σε κερδίζει αμέσως με την ‘’απλότητα’’ και την σιγουριά του….!

 • Βιβλιοπωλεία

  Δεν υπάρχει Φαληριώτης που να μην έχει ‘’επισκεφτεί’’ το παλαιότερο ‘’κατάστημα’’ στην Αγ. Αλεξάνδρου (χρονολογείται από το 1982) !!

 • Εστιατόρια-Φαγητό

  Το 1976 άνοιξε στην Αφροδίτης το εστιατόριο προσφέροντας καλό μαγειρευτό φαγητό και ψητό κοτόπουλο στη σχάρα.. Για την επόμενη δεκαετία η φήμη του εκτοξεύτηκε εκτός Φαλήρου για το υπέροχο και ‘’ιδιαίτερο ψητό’’ κοτόπουλο..

 • Ιατρικές Υπηρεσίες

  ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

  Ένα από τα αξιόλογα μέλη του συνδέσμου μας με ‘’άριστη’’ επιστημονική κατάρτιση και εξέχουσα πορεία στην καρδιολογία είναι η Δρ. Δήμητρα Κωβαίου.

 • Eκπαίδευση

  Το ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ με πλούσια εμπειρία και με αναγνωρισμένο έργο στο χώρο των κλασικών σπουδών προσφέρει άρτια μουσική εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες για την κατάρτιση άξιων ερμηνευτών συνθετών και διδασκάλων της μουσικής τέχνης.

 • Τεχνολογία

  To Παλαιό Φάληρο είχε την ‘’τύχη με το μέρος του’’ όταν η εταιρία unilife το επέλεξε ως ιδανικό μέρος για την έδρα της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελείται από τεχνολόγους μηχανικούς με ‘οραματιστή και δημιουργό’ τον μηχανικό σύγχρονης Ιατρικής τεχνολογίας Νίκο Ξύδη.

 • Βιβλιοπωλεία

  To cafe-βιβλιοπωλείο άνοιξε στην ‘’γειτονιά μας’’ το Δεκέμβρη του 2013 και όλοι το επισκεφτήκαμε με ‘’περιέργεια’’ για να καταλάβουμε τι είναι περισσότερο café ή βιβλιοπωλείο ?

 • Ιατρικές Υπηρεσίες

  To IΑΤΡΙΚΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ, Νοσοκομειακή Μονάδα του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, προσφέρει στα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ‘Ο ΦΑΛΗΡΟΣ’, τις ακόλουθες παροχές:

 • Φαρμακεία

  Η Επιστήμη που έχει κύριο αντικείμενο έρευνας και μελέτης την παρασκευή και την τυποποίησης των φαρμάκων ονομάζεται Φαρμακευτική, που αποτελεί ιδιαίτερο κλάδο της Ιατρικής, ο δε πτυχιούχος της επιστήμης αυτής καλείται Φαρμακοποιός.

Κύλιση στην Αρχή
faliros.gr designed by efuture.gr
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account